Logotype för OrdGlob Förlag    
 

Sue Johnson och Kenneth Sanderfer

Skapad för gemenskap

Håll om mig-handboken för kristna par

Skulle du vilja fördjupa en redan bra relation, ge nytt liv åt en som svalnat eller rädda en relation som fastnat i negativa mönster?

Skapad för gemenskap bygger vidare på Sue Johnsons tidigare bok Håll om mig. Sue Johnson har utifrån anknytningsteori och sin långa kliniska erfarenhet utvecklat en teori för vuxen kärlek, emotionellt fokuserad parterapi (EFT). Tillsammans med Kenneth Sanderfer utvecklar hon i boken sin framgångsrika teori och praktik med kristna par som målgrupp.

Med hjälp av sju livsavgörande samtal om kärlek, nu sammanvävda med bibelcitat, kan du och din partner hitta er väg till bättre kommunikation och till ett djupare och mer meningsfullt sätt att leva tillsammans. Till varje samtal hör praktiska övningsuppgifter.

Skapad för gemenskap är ett mellanting mellan självhjälpsbok och lärobok och vänder sig såväl till par som vill utveckla sin relation som till psykoterapeuter som professionellt arbetar med par- och äktenskapsterapi.

Skapad för gemenskap, bokomslag

Titel: Skapad för gemenskap
Håll om mig-handboken för kristna par

Originalets titel: Created for Connection: The “Hold me tight” guide for christian couples- seven conversations for a lifetime of love

Författare: Sue Johnson och Kenneth Sanderfer

Översättning: Gun Zetterström, Olle Larkander och Ing-Marie Höök-Skärham

978-91-980080-2-9

Se ett smakprov ur Skapad för gemenskap (pdf)

Beställ Skapad för gemenskap direkt från OrdGlob Förlag

© OrdGlob Förlag och TankeTal.se | Webbplatsöversikt | Webbansvarig